CWS Paradise Air Bar

Ismerje meg a CWS-boco Paradise termékcsaládjának legújabb tagját, a Paradise Air Bar légfrissítőt!

További információk

Ecoilet - Ökomosdó koncepció

Önnek is fontos a természeti kincsek megóvása? A „CWS ökomosdó-minősítés” segítségével Ön is láthatóan környezettudatossá teheti mellékhelyiségét.

További információk

Mosdóhigiénia

Modern és egyedi megjelenésű pamut- és papíradagolóink, folyékony- és habosszappan adagolóink biztosítják mosdója számára a tökéletes higiéniát és az egységes megjelenést.

További információk

Szennyfogó szőnyegek

Egyedi kivitelezésű szőnyegeink speciális szennyfogó képességüknek köszönhetően a szennyeződések akár 80%-át is felfogják, ami csökkenti a padlótisztítás költségeit és egyben védelmet nyújt padlója számára a tiszta és higiénikus környezetért.

További információk

Munkaruházat

Megrendelőink számára biztosítjuk a megfelelő munka- és védőruházatot, legyen az olajipari, elektronikai, húsipari vagy az egyedi igényekhez igazodva bármely felhasználási terület.

További információk

Kedves Látogató!

Örömmel mutatjuk be Önöknek megújult honlapunkat, amelyen egyszerűen, gyorsan tájékozódhat termékeinkről, aktuális akcióinkról. Továbbá figyelmükbe ajánljuk Online ügyfélszolgálatunkat is, melynek segítségével kényelmesen intézheti ügyeit.

Szennyfogó szőnyegek

Mosdóhigiénia

Munkaruházat

Rendszerbe foglalt szolgáltatás

A professzionális szolgáltatás nálunk a következőket jelenti: elszállítás, mosás, szárítás, javítás, ellenőrzés, kiszállítás. Teljes körű szolgáltatási csomagunkhoz az átfogó tanácsadás is hozzátartozik: helyszíni helyzetanalízis, termék-tanácsadás, egyedi szolgáltatási megállapodások.

piktogram.png

Kapcsolat

  • E-mail: info@cws-boco.hu
  • Telefon: +36/23/323-323 munkanapokon 8:30-16:00
  • Fax: +36/23/323-329