CWS Paradise Air Bar

Ismerje meg a CWS-boco Paradise termékcsaládjának legújabb tagját, a Paradise Air Bar légfrissítőt!

További információ

Red Dot Award Winner

A "red dot award" formatervezésért járó díj az elmúlt több mint 50 év során a világ egyik legrangosabb minőségi formatervezői védjegyének számít. 2009-ben a CWS-boco által forgalmazott Paradise Dry is elnyerte e rangos elismerést.

Munkaruházat

Megrendelőink számára biztosítjuk a megfelelő munka- és védőruházatot, legyen az olajipari, elektronikai, húsipari vagy az egyedi igényekhez igazodva bármely felhasználási terület.

Mosdóhigiénia

Modern és egyedi megjelenésű pamut- és papíradagolóink, folyékony- és habosszappan adagolóink biztosítják mosdója számára a tökéletes higiéniát és az egységes megjelenést.

Szennyfogó szőnyegek

Egyedi kivitelezésű szőnyegeink speciális szennyfogó képességüknek köszönhetően a szennyeződések akár 80%-át is felfogják, ami csökkenti a padlótisztítás költségeit és egyben védelmet nyújt padlója számára a tiszta és higiénikus környezetért.

Kedves Látogató!

Örömmel mutatjuk be Önöknek megújult honlapunkat, amelyen egyszerűen, gyorsan tájékozódhat termékeinkről, aktuális akcióinkról. Továbbá figyelmükbe ajánljuk Online ügyfélszolgálatunkat is, melynek segítségével kényelmesen intézheti ügyeit.

Szennyfogó szőnyegek

Mosdóhigiénia

Munkaruházat

Rendszerbe foglalt szolgáltatás

A professzionális szolgáltatás nálunk a következőket jelenti: elszállítás, mosás, szárítás, javítás, ellenőrzés, kiszállítás. Teljes körű szolgáltatási csomagunkhoz az átfogó tanácsadás is hozzátartozik: helyszíni helyzetanalízis, termék-tanácsadás, egyedi szolgáltatási megállapodások.

piktogram.png

Kapcsolat

  • E-mail: info@cws-boco.hu
  • Telefon: +36/23/323-323 munkanapokon 8:30-16:00
  • Fax: +36/23/323-329