CWS-boco Hungary Kft. - Főoldal

Ágazataink

 • Mosdóhigiénia

  Professzionális és környezettudatos mosdóhigiéniai megoldások teljes körű szolgáltatása.
  A higiénia létfontosságú jelentőségéről aligha lehet eleget beszélni. A kosz, a szennyeződések, a baktériumok körülvesznek bennünket, életünk részei – azonban némi tudatossággal és odafigyeléssel környezetünket tisztává, magunk és mások számára is vonzóvá, rendezetté és nem utolsósorban higiénikussá varázsolhatjuk. A CWS teljes mosdóhigiéniai termékpalettát kínál ahhoz, hogy harmonikus és könnyen tisztán tartható mosdóhelyiséget biztosítson bárhol, meglévő és leendő partnerei számára. A CWS a higiénia, a formatervezés, az innováció, a minőség és a fenntartható fejlődés védjegye. Partner a teljeskörű mosdóhigiéniai megoldások területén. Adagolóink különböző színekben és kivitelezésben kaphatók illetve szolgáltatási szerződés keretében bérelhetők. Újrahasznosítható termékeink tisztítása szigorúan ellenőrzött körülmények között történik. A mosdóhigiéniai adagolók felszerelése, karbantartása, a töltetanyagok pótlása és utántöltése is mind a CWS-boco feladata, így biztosítjuk a hosszútávú minőséget.
 • Szennyfogó szőnyegek

  A különféle szennyfogó szőnyegek, sokféle színben és méretben érhetők el.
  A CWS szennyfogó szőnyegek kiemelik cége egyéniségét, arculatát. A bejáratok az épületek névjegykártyái. Üdvözölje látogatóit tiszta és ízléses bejárattal, hiszen az első benyomás fontos. A CWS szennyfogó megoldásokkal tisztaságot, biztonságot és kellemes légkört biztosíthat, bármilyen épület bejáratról is legyen szó, irodaház, szálloda, ipari létesítmény stb. Mindezek mellett a CWS szennyfogó szőnyegek akár 80%-kal is csökkentik a padlótakarítás költségeit. Szőnyegeink bárhol megállítják a szennyeződést, legyen az előterekben, a termelés és az irodák között, sportlétesítményekben, felvonók, mozgólépcsők, kávéautomaták, büfék, áruszállítási területek, vagy be- és kijáratok előtt. Szőnyegeinket személyre szabott szolgáltatási szerződés keretében adjuk bérbe - a csere gyakoriságát 7, 14 vagy 28 naponta- az ügyfél igényei szerint állapítjuk meg. A szennyes szőnyegeket a CWS munkatársai begyűjtik, kimossák, szükség esetén javítják és a tiszta szőnyeget ismét kiszállítják.
 • Munkaruházat

  A boco standard és a védő munkaruha kollekció ideális választás minden munkahelyre.
  A CWS-boco Kft. széleskörű tapasztalattal rendelkezik a bértextília szolgáltatás területén, hiszen generációk óta fejleszt innovatív munkaruhákat melyek a mindennapi kihívásokban megállják a helyüket. A boco nemzetközi csapata a tradicionális és élvonalbeli technikákat ötvözi, a tökéletes minőség és kényelem érdekében ezenkívül kizárólag kiváló alapanyagokat használ. Partnereink változatos munkakörnyezetei jelentik a boco tervezői számára a legnagyobb inspirációt hiszen a munkaruhák célszerűségének fejlesztéséhez elengedhetetlen a felhasználókkal való folyamatos kapcsolattartás. A boco munkaruha kollekció hangsúlyozza a vállalati imázst és biztosítja az egyedi megjelenést. A boco modern és funkcionális kollekcióiban mindenki egységes és szakértő benyomást kelt. A modelleket, az anyagokat és a színeket textilipari szakembereink fejlesztetik ki a mindennapi élet tapasztalatai alapján. Fokozottan odafigyelünk az anyagok és a gyártás minőségére, az aktuális biztonsági szabványok betartására. A CWS-boco munkaruha-bérlés szolgáltatása kiváló döntést jelent, amikor a hatékonyság növeléséről és a költségek optimalizálásáról, kiszámíthatóságáról van szó.
A CWS-boco elkötelezett híve a higiéniának és a tisztaságnak, ezért professzionális és környezettudatos mosdóhigiéniai megoldásaival teljes körű szolgáltatást nyújt kézmosásban, kézszárításban, illetve toalett cikkek és illatosítók terén. Mindezt egyedi színek és letisztult formák, minden légkörhöz illő kínálatának segítségével.
A különböző színekben és méretekben elérhető szennyfogó szőnyegek széles választéka makulátlanul tiszta bejáratot, száraz padlót és tiszta, biztonságos, higiénikus megjelenést biztosít. Kialakításuknak köszönhetően felfogják a nedvességet és a port, megakadályozzák az elcsúszást, kímélik az értékes padlót.
A CWS-boco a professzionálistól a normál kategóriáig kínál védő- és munkaruhát minden iparág részére, a vállalat méretétől és tevékenységétől függetlenül, egyedi színekben és méretekben. Széleskörű szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy munkaruha választékunk megfelel a biztonsági előírásoknak.

Erősségeink

 • Minőség

  Termékeink a svájci minőséget és a német megbízhatóságot ötvözik, a formatervezett megjelenéssel melynek köszönhetően bárhol kihelyezve, illeszkednek a környezetbe. Mosdóhigiéniai adagolóink ütésálló, antisztatikus ABS műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülnek így hosszútávon a fürdőszoba díszei maradnak.
 • Személyre szabott tanácsadás

  Ügyfeleinkkel közösen állapítjuk meg a szőnyegek csere gyakoriságát melynek alapján a szőnyegeket cserélni és mosni kell, illetve mosdóhigiéniai termékek esetén a töltetek (folyékony töltetek, papíráru és pamutrolni) cseréjét. Munkaruházat esetében is az ügyféllel együtt történik a megfelelő anyag és munkaruha kiválasztása.
 • Innováció

  Mind a boco-t mind pedig a CWS-t a kezdetektől elsőosztályú innováció és a szolgáltatásokra vonatkozó ötletgazdagság jellemzi.
 • Költséghatékonyság

  Cégünk által kínált termékek megvásárolhatók vagy bérleti konstrukcióban is igénybe vehetők. Legtöbb esetben, ügyfeleink számára a termékek bérlése jelenti hosszútávon a költséghatékony megoldást.
 • Tisztítás, karbantartás

  Az Önnek bérbe adott termékeink cseréjéért, tisztán tartásáért, javításáért mi felelünk. Így Önnek nincs más dolga, mint élveznie a CWS-boco által kínált folyamatos tisztaság és a higiénikus megjelenés előnyeit.
 • Környezetvédelem

  A CWS számára fontos a környezettudatosság és a természeti kincsek megóvása, ezt termékeink is tükrözik. A CWS szőnyegek kezelése és a pamutrolnik tisztítása saját speciális mosodánkban történik. Tanusított mosási eljárásaink kímélik a környezetet és gondoskodnak a tartós tisztaságról.

Referenciáink

Szőnyeg referenciáink a teljesség igénye nélkül: Mercedes-Benz, Egis, COOP, Nemzeti Sportközpontok, Tomracing Motorsport, Generali Biztosító, Groupama Biztosító, KIKA, B3 Takarékszöv., Jamie's Italian, Hemingway Étterem, Ergoline szoláriumok, stb.
Mosdóhigiénia referenciáink a teljesség igénye nélkül: Denso, Budapest Airport, Tetra Pak, Henkel, Toyota, HILTI, Marché éttermek, Obi barkácsáruházak, Nemzeti Színház, SOTE, KDB Bank, Aprópolisz Playmobil játszóház, stb.
Munkaruha referenciáink a teljesség igénye nélkül: Knorr-Bremse, Hamburger Hungária, Henkel, MAN, Saint-Gobain, stb.