boco Egyéb szolgáltatások

Embléma szolgáltatás

boco Embléma szolgáltatás

Tegye láthatóvá nevét a ruhán elhelyezett cégnévvel és céglogóval! Építse cége imázsát és váljon felismerhetővé! A boco logó-szolgáltatás igénybevételével a céglogó az igényei szerint helyezhető el a ruhán. A cégnév és a céglogó többféle méretben, alakban és színben helyezhető el különféle szövési vagy nyomtatási technikákkal.

Vonalkód rendszer

boco Vonalkód rendszer

A CWS-boco minden egyes ruhadarabot egyedi vonalkódos azonosító-címkével lát el, mely alapján a rendszer minden fontos információt tartalmaz. Például a viselő azonosítóját, szekrény- és fiókszámát, ruha típusát, ruha méretét, forgalomba hozatal dátumát és a mosások számát. A vonalkódos rendszer segítségével a munkaruha mindig nyomon-követhető és beazonosítható, annak érdekében, hogy a dolgozó mindig a saját munkaruháját kapja vissza.

Szekrény rendszer

boco Szekrény rendszer

A bértextília-szolgáltatás fontos elemei a névre szóló, fiókokból álló, munkaruhatároló-szekrények. A CWS-boco egyenként zártható, fiókokkal ellátott szekrényekből álló szekrénylogisztikai rendszer telepítésével oldja meg a ruhák dolgozókhoz való eljutását, melyekben külön tárolható a szennyes és tiszta ruha. A szekrényszolgáltatás igénybevétele esetén cégünk biztosítja a szolgáltatásban lévő munkaruhák helyszíni elérhetőségét, így azok a dolgozók számára mindig tiszták és könnyen elérhetőek.