CWS-boco Hungary Kft. - Főoldal

Legfrissebb hírünk
Környezetvédelem

Ágazataink

 • Pamutkéztörlő-adagoló

  Mosdóhigiénia

  Professzionális és környezettudatos mosdóhigiéniai megoldások teljes körű szolgáltatása.
  A higiénia létfontosságú jelentőségéről aligha lehet eleget beszélni. A kosz, a szennyeződések, a baktériumok körülvesznek bennünket, életünk részei – azonban némi tudatossággal és odafigyeléssel környezetünket tisztává, magunk és mások számára is vonzóvá, rendezetté és nem utolsósorban higiénikussá varázsolhatjuk. A CWS teljes mosdóhigiéniai termékpalettát kínál ahhoz, hogy harmonikus és könnyen tisztán tartható mosdóhelyiséget biztosítson bárhol, meglévő és leendő partnerei számára. A CWS a higiénia, a formatervezés, az innováció, a minőség és a fenntartható fejlődés védjegye. Partner a teljeskörű mosdóhigiéniai megoldások területén. Adagolóink különböző színekben és kivitelezésben kaphatók illetve szolgáltatási szerződés keretében bérelhetők. Újrahasznosítható termékeink tisztítása szigorúan ellenőrzött körülmények között történik. A mosdóhigiéniai adagolók felszerelése, karbantartása, a töltetanyagok pótlása és utántöltése is mind a CWS-boco feladata, így biztosítjuk a hosszútávú minőséget.
 • Beltéri szennyfogó szőnyeg

  Szennyfogó szőnyegek

  A különféle szennyfogó szőnyegek, sokféle színben és méretben érhetők el.
  A CWS szennyfogó szőnyegek kiemelik cége egyéniségét, arculatát. A bejáratok az épületek névjegykártyái. Üdvözölje látogatóit tiszta és ízléses bejárattal, hiszen az első benyomás fontos. A CWS szennyfogó megoldásokkal tisztaságot, biztonságot és kellemes légkört biztosíthat, bármilyen épület bejáratról is legyen szó, irodaház, szálloda, ipari létesítmény stb. Mindezek mellett a CWS szennyfogó szőnyegek akár 80%-kal is csökkentik a padlótakarítás költségeit. Szőnyegeink bárhol megállítják a szennyeződést, legyen az előterekben, a termelés és az irodák között, sportlétesítményekben, felvonók, mozgólépcsők, kávéautomaták, büfék, áruszállítási területek, vagy be- és kijáratok előtt. Szőnyegeinket személyre szabott szolgáltatási szerződés keretében adjuk bérbe - a csere gyakoriságát 7, 14 vagy 28 naponta- az ügyfél igényei szerint állapítjuk meg. A szennyes szőnyegeket a CWS munkatársai begyűjtik, kimossák, szükség esetén javítják és a tiszta szőnyeget ismét kiszállítják.
 • Lángálló munkaruha

  Munkaruházat

  A boco standard és a védő munkaruha kollekció ideális választás minden munkahelyre.
  A CWS-boco Kft. széleskörű tapasztalattal rendelkezik a bértextília szolgáltatás területén, hiszen generációk óta fejleszt innovatív munkaruhákat melyek a mindennapi kihívásokban megállják a helyüket. A boco nemzetközi csapata a tradicionális és élvonalbeli technikákat ötvözi, a tökéletes minőség és kényelem érdekében ezenkívül kizárólag kiváló alapanyagokat használ. Partnereink változatos munkakörnyezetei jelentik a boco tervezői számára a legnagyobb inspirációt hiszen a munkaruhák célszerűségének fejlesztéséhez elengedhetetlen a felhasználókkal való folyamatos kapcsolattartás. A boco munkaruha kollekció hangsúlyozza a vállalati imázst és biztosítja az egyedi megjelenést. A boco modern és funkcionális kollekcióiban mindenki egységes és szakértő benyomást kelt. A modelleket, az anyagokat és a színeket textilipari szakembereink fejlesztetik ki a mindennapi élet tapasztalatai alapján. Fokozottan odafigyelünk az anyagok és a gyártás minőségére, az aktuális biztonsági szabványok betartására. A CWS-boco munkaruha-bérlés szolgáltatása kiváló döntést jelent, amikor a hatékonyság növeléséről és a költségek optimalizálásáról, kiszámíthatóságáról van szó.
Mosdóhigiéniai adagolók
A CWS-boco elkötelezett híve a higiéniának és a tisztaságnak, ezért professzionális és környezettudatos mosdóhigiéniai megoldásaival teljes körű szolgáltatást nyújt kézmosásban, kézszárításban, illetve toalett cikkek és illatosítók terén. Mindezt egyedi színek és letisztult formák, minden légkörhöz illő kínálatának segítségével.
Szennyfogó szőnyeg
A különböző színekben és méretekben elérhető szennyfogó szőnyegek széles választéka makulátlanul tiszta bejáratot, száraz padlót és tiszta, biztonságos, higiénikus megjelenést biztosít. Kialakításuknak köszönhetően felfogják a nedvességet és a port, megakadályozzák az elcsúszást, kímélik az értékes padlót.
Általános munkaruha
A CWS-boco a professzionálistól a normál kategóriáig kínál védő- és munkaruhát minden iparág részére, a vállalat méretétől és tevékenységétől függetlenül, egyedi színekben és méretekben. Széleskörű szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy munkaruha választékunk megfelel a biztonsági előírásoknak.

Erősségeink

 • Minőség

  Termékeink a svájci minőséget és a német megbízhatóságot ötvözik, a formatervezett megjelenéssel melynek köszönhetően bárhol kihelyezve, illeszkednek a környezetbe. Mosdóhigiéniai adagolóink ütésálló, antisztatikus ABS műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülnek így hosszútávon a fürdőszoba díszei maradnak.
 • Személyre szabott tanácsadás

  Ügyfeleinkkel közösen állapítjuk meg a szőnyegek csere gyakoriságát melynek alapján a szőnyegeket cserélni és mosni kell, illetve mosdóhigiéniai termékek esetén a töltetek (folyékony töltetek, papíráru és pamutrolni) cseréjét. Munkaruházat esetében is az ügyféllel együtt történik a megfelelő anyag és munkaruha kiválasztása.
 • Innováció

  Mind a boco-t mind pedig a CWS-t a kezdetektől elsőosztályú innováció és a szolgáltatásokra vonatkozó ötletgazdagság jellemzi.
 • Költséghatékonyság

  Cégünk által kínált termékek megvásárolhatók vagy bérleti konstrukcióban is igénybe vehetők. Legtöbb esetben, ügyfeleink számára a termékek bérlése jelenti hosszútávon a költséghatékony megoldást.
 • Tisztítás, karbantartás

  Az Önnek bérbe adott termékeink cseréjéért, tisztán tartásáért, javításáért mi felelünk. Így Önnek nincs más dolga, mint élveznie a CWS-boco által kínált folyamatos tisztaság és a higiénikus megjelenés előnyeit.
 • Környezetvédelem

  A CWS számára fontos a környezettudatosság és a természeti kincsek megóvása, ezt termékeink is tükrözik. A CWS szőnyegek kezelése és a pamutrolnik tisztítása saját speciális mosodánkban történik. Tanúsított mosási eljárásaink kímélik a környezetet és gondoskodnak a tartós tisztaságról.

Referenciáink

Beltéri szőnyeg
Szőnyeg referenciáink a teljesség igénye nélkül: Mercedes-Benz, Egis, COOP, Nemzeti Sportközpontok, Tomracing Motorsport, Generali Biztosító, Groupama Biztosító, KIKA, B3 Takarékszöv., Jamie's Italian, Hemingway Étterem, Ergoline szoláriumok, stb.
Mosdóhigiéniai szolgáltatás
Mosdóhigiénia referenciáink a teljesség igénye nélkül: Denso, Budapest Airport, Tetra Pak, Henkel, Toyota, HILTI, Marché éttermek, Obi barkácsáruházak, Nemzeti Színház, SOTE, KDB Bank, Aprópolisz Playmobil játszóház, stb.
Munkaruházat
Munkaruha referenciáink a teljesség igénye nélkül: Knorr-Bremse, Hamburger Hungária, Henkel, MAN, Saint-Gobain, stb.