Mosdóhigiénia

Kéztörlő adagoló

Kéztörlő adagolók

A CWS számos lehetőséget kínál a kéztörlő adagolók terén. Mivel a hatékony kézszárítás ugyanolyan fontos mint a kézmosás ezért különféle megoldásokkal rendelkezünk a különböző mellékhelyiségekhez. Pamut és papírkéztörlő adagolóink tartós rozsdamentes acélból vagy műanyagból készülnek, elérhetőek manuális és szenzoros kivitelben is.  A környezetbarát pamutkéztörlő adagoló által nem keletkezik hulladék, gyors, higiénikus és halk kézszárítást tesz lehetővé. Praktikus papírkéztörlő adagolóink lehetnek hajtogatott illetve tekercses kivitelezésűek.

 

Szappan és kézkrém adagolók

A CWS számos lehetőséget kínál a szappanadagolók terén is. A hatékony kézmosás és ápolás nagyon fontos a higiénia és egészségünk szempontjából. Folyékony -és habszappan adagolóink tartós rozsdamentes acélból vagy műanyagból készülnek, elérhetőek manuális és szenzoros kivitelben is. A praktikus adagolók gyors, cseppmentes és higiénikus kéztisztítást tesznek lehetővé, a gyorsan felszívódó kézkrém pedig hatékonyan ápolja a kezet és kellemes illatot biztosít.

Szappan- és kézkrém adagoló
Toalett higiéniai adagolók

Toalett higiéniai adagolók

A CWS toalett higiéniai adagókhoz tartoznak a toalett papír adagolók, wc-ülőke tisztító adagolók, az öntisztító wc ülőkék és az intimbetét gyüjtők. Felszerelésüket és szervizelésüket bérleti szerződés keretében a CWS szervízes kollégái végzik. Az adagolók elérhetőek műanyag és rozsdamentes változatban. Az innovatív toalett higiéniai adagolók praktikusak, ergonomiuksak, megbízhatóak és használatuk egyszerű, minden mellékhelyiséghez megtalálható a hozzá illő adagoló.

Illatanyag adagoló

A CWS új illatosítója az Air Bar, az attraktív tervezésnek és az intelligens technológiai fejlesztésnek köszönöhetően egy új mérföldkő az illatosítás területén. Legyen az irodaház, közintézmény, étterem, bár, bevásárlóközpont vagy éppen fürdő, az Air Bar kellemes illatot biztosít, miközben semlegesíti a kellemetlen szagokat.

Illatanyag adagoló
Virtuális mosdó

Virtuális mosdó

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb CWS mosdóhigiéniai termékeket.