Szolgáltatás

Miért a CWS-boco?

Válassza a CWS-boco-t és döntse el Ön, hogy a cégünk által kínált termékeket megvásárolná vagy bérleti konstrukcióban szeretné-e igénybe venni! Legtöbb esetben ügyfeleink számára, a termékek bérlése jelenti a költséghatékony megoldást. De termékeink meg is vásárolhatók.

Az Önnek bérbe adott termékeink cseréjéért, tisztán tartásáért, javításáért mi felelünk, így Önnek nincs más dolga, mint élveznie a CWS-boco által kínált folyamatos tisztaság és a higiénikus megjelenés előnyeit.

Mosdóhigiénia

Tisztaság bérleti konstrukcióban

Szőnyegeinket és mosdóhigiéniai termékeinket szolgáltatási szerződéssel együtt adjuk bérbe. Ügyfeleinkkel közösen állapítjuk meg a szőnyegek csere gyakoriságát melynek alapján a szőnyegeket cserélni és mosni kell, illetve mosdóhigiéniai termékek esetén a töltetek (folyékony töltetek, papíráru és pamutrolni) cseréjét.

Szőnyegeink rendszeres mosásának és szakszerű ápolásának köszönhetően a szőnyegek ismételten használhatók és újból képesek a szennyeződés és nedvesség felvételére. Minden CWS szőnyeg kezelése, saját speciális mosodánkban történik. Tanusított mosási eljárások kímélik a környezetet és gondoskodnak a tartós tisztaságról.

Mosdóhigiéniai adagolóink ütésálló, antisztatikus ABS műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülnek így hosszútávon a fürdőszoba díszei maradnak.

 

szennyfogó rendszerek

Professzionális ügyfélkezelés

A CWS-boco eredményésségének egyik kulcsa a bizonyítottan eredményes és sikeres ügyfélkapcsolati menedzsmentben rejlik. Ügyfélszolgálatunkon dolgozó kollégáink tapasztalata és szakértelme biztosítja az Ön számára, hogy bármilyen kérése, kérdése és problémája a lehető legrövidebb időn belül megválaszolásra és megoldásra kerüljön, ennek legegyszerűbb módjaként ajánljuk a kifejezetten ügyfeleink számára kialakított Online Ügyfélszolgálatunkat. További elérhetőségeinket megtalálhatja a kapcsolat menüpont alatt.

Forduljon hozzánk bizalommal!

ügyfélszolgálat