Termékeink

Szennyfogó rendszerek

A bejáratok az épületek névjegykártyái. Üdvözölje látogatóit tiszta és ízléses bejárattal, hiszen az első benyomás fontos. A CWS szennyfogó megoldásokkal tisztaságot, biztonságot és kellemes légkört biztosíthat, bármilyen épület bejáratról is legyen szó, irodaház, szálloda, ipari létesítmény stb. Mindezek mellett a CWS szennyfogó szőnyegek akár 80%-kal is csökkentik a padlótakarítás költségeit.

Szennyfogó rendszerek
Mosdóhigiénia

Mosdóhigiénia

A CWS mosdóberendezéseknél a kiváló minőség, az ügyfelek és az alkalmazottak iránti megbecsülés jele.

A CWS-boco elkötelezett híve a tisztaságnak, ezért professzionális és környezettudatos mosdóhigiéniai megoldásaival teljes körű szolgáltatást nyújt kézmosásban, kézszárításban, illetve toalett cikkek és illatosítók terén. Mindezt egyedi színek és letisztult formák, minden légkörhöz illő kínálatának segítségével.

Munkaruházat

A CWS-boco a professzionálistól, a normál kategóriáig kínál védő- és munkaruhát minden iparág részére a vállalat méretétől és tevékenységétől függetlenül. A modelleket, az anyagokat és a színeket textilipari szakembereink fejlesztetik ki a mindennapi élet tapasztalatai alapján. Fokozottan odafigyelünk az anyagok és a gyártás minőségére, az aktuális biztonsági szabványok betartására. A CWS-boco munkaruha-bérlés szolgáltatása kiváló döntést jelent, amikor a hatékonyság növeléséről és a költségek optimalizálásáról, kiszámíthatóságáról van szó.

Munkaruházat