Együtt erősebbek vagyunk
CWS-boco és az Initial egyesíti erejét

Budapest
, 30.06.2017

A CWS-boco és Initial mától kezdve hivatalosan is összetartozik. A munkaruházattal, mosdóhigiéniával és a tisztatérrel kapcsolatos szolgáltatások területén, a nemzetközi piacon mindkét vállalat vezető pozíciót foglal el. Az egyesülés célja, hogy egész Európában piacvezetők legyünk.

Az EU-Bizottság jóváhagyta az európai piacokon a CWS-boco és az Initial egyesülését, mely révén létrejött közös vállalat 16 európai országban körülbelül 10.800 munkatársa révén biztosít szolgáltatásokat és együttes forgalma hozzávetőlegesen 1,1 milliárd EUR. ­A két vállalat a CWS-boco csoportba integrálva az új CEO, Thomas Schmidt vezetése alatt egyesül.

­Az egyesülésnek köszönhetően a cég több mosodával és sűrűbb ellátási hálózattal rendelkezik. Alapvető célunk innovatív gondolkodásunkkal közelebb lenni Ügyfeleinkhez és egyedi igényeikhez.

 „Örülünk, hogy megindíthatjuk az egyesülés működését. Biztosak vagyunk benne, hogy Ügyfeleink a két vállalat egyesített szaktudásából és tapasztalatából profitálni fognak“, jelentette ki Thomas Schmidt, CWS-boco csoport CEO-ja.

­Az egyesülést a CWS-boco két részvényese, a Haniel és a Rentokil Initial 2016 decemberében jelentette be. ­Az Európai Bizottság jóváhagyása után egyesített vállalatban a Haniel 82 százalék, a Rentokil Initial 18 százalék részesedéssel bír. ­A vállalat székhelye Duisburg.

A CWS-boco és az Initial jelenlegi szolgáltatásai, valamint szerződései zavartalanul, változatlan formában élnek tovább.

 

Satjókapcsolat

Talar Arzuyan-Kadoglou
CWS-boco International GmbH
Corporate Communications & Responsibility
Dreieich Plaza 1B
63303 Dreieich
Astrid Wozniak
Initial Textilservice GmbH & Co. KG und Initial Hygieneservice GmbH
Kommunikációs vezető
Robert-Perthel-Str. 81
50739 Köln

Media