Munkaruha típusok

 

 

Általános munkaruházat

Basic és Compact Line kollekciónk igazoltan kiváló minőségű munkaruhák, melyek ideális áron elérhetőek, színválasztékai megfelelnek mind az ipari, mind a kereskedelmi és szolgáltatási cégek számos alkalmazási területeinek. A munkaruhák fém részei kopásállóak és rozsdamentesek. Munkaruháinkat minden részletükben úgy tervezzük, hogy segítse a mindennapi munkavégzést. A dzsekiknél a rugalmas betétek és a bő ujjillesztések biztosítják a maximális mozgásszabadságot. A zsebek elhelyezése megfelel a felhasználók által támasztott kívánalmaknak. Speciális megerősítéseket alkalmazunk azokon a pontokon, ahol a munkaruha fokozott igénybevételnek van kitéve.

Általános munkaruházat
Lángálló védőruházat


Védőruházat

Professzionális, ergonomikus, kiemelkedően biztonságos és multifunkcionális egyedi modellek. Széleskörű szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy a boco védőruházat megfeleljen a törvény által támasztott követelményeknek és a biztonsági szabványoknak. A védőruhák alapanyaga és mosási gyakorisága, az ügyféllel együtt kerül kiválasztásra. A CWS-boco védőruházat alkalmas a vegyipar, petrolkémia, kohászat, elektronikai ipar, fémipar stb. területén való rendszeres használatra.

Élelmiszeripar - HACCP

A kollekció darabjai ideálisak vendéglátó – és élelmiszeripari cégek számára, megfelelnek ezen ágazatok speciális követelményeinek funkcionalitásban és kényelemben egyaránt. Kopásálló szövet, belső zsebek, tartós patentok és cippzárak.

Élelmiszeripari munkaruházat